Een Boel Gevoel (het spel)

Het spel €19,99

Direct bestellen? Klik hier

Doel van het spel
Met het spel ga je spelenderwijs allerlei gevoelens langs. Aan de hand van 40 afbeeldingen en 40 kaarten met daarop vragen en opdrachten bespreek je op een luchtige manier alles over gevoel. In de handleiding zijn tips en handreikingen te vinden, voor kinderen en volwassenen. Te spelen vanaf ongeveer 6 jaar. 


40 emotie kaarten

Het spel bevat 40 emotiekaarten die naast het spel, ook los te gebruiken zijn. Ook voor andere vormen van gesprek of coaching kunnen de kaarten bijdragen en/of ondersteunen. 


40 vragen

Het bespreken van vragen en het uitvoeren van opdrachten geeft inzicht, verdieping én plezier. Het delen van ervaringen geeft herkenning en daarmee erkenning. 


[BESTELLEN]

Over de bedenker / auteur

Mijn inspiratiebronnen: werkervaring in diverse (jeugd)hulpverlening - het Kempler Instituut Nederland, waar ik ervaringsgerichte en Gestalttherapie volgde - kindercoaching bij Tea Adema - met stip op één: pleegmoederschap van 4 opgroeiende kinderen.
Noortje Wierenga

Zo'n 20 jaar geleden ontwikkelde ik cursusaanbod, gericht op kinderen en ouders, met sociaal-emotionele thema's, praktisch en speels van opzet. Als onderdeel daarvan ontstond het gevoelensspel, om daarmee het gesprek over gevoelens op gang te brengen en te verdiepen. Recent is het spel aangepast tot wat het nu is; uitnodigend en speels. In dezelfde stijl ontstond het boek met aanvullende en verdiepende inzichten, testjes, vragen en tips.

Created with Sketch.

Over mijn missie

Created with Sketch.

Wat ik graag doe: aanbod ontwikkelen voor het spelenderwijs bezig zijn met levensvaardigheden. Mijn insteek is daarbij: niet problematiseren, maar uitnodigen en versterken. Ik reik graag praktische tips en helpende inzichten aan om het leven van alle dag zo optimaal mogelijk te leven. Uitgangspunt bij zowel het spel als het boek is om het delen van persoonlijke ervaringen en inzichten op gang te brengen en laagdrempelig te maken. 

Trainingen, workshops en spreken

Created with Sketch.

Vanaf juli ben ik weer beschikbaar voor trainingen, workshops en spreken. Graag ga ik op een interactieve en creatieve manier aan de slag met sociaal-emotionele thema's en vaardigheden. Het liefst doe ik dat in overleg en 'op maat'. Tarieven op aanvraag. sdfs

Bestellen?

Wilt u het spel en/of boek bestellen? Betalen kan vanaf nu via Ideal of Paypal. Als u liever via een tikkie betaalt, is dat in overleg mogelijk.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.